MERSİN / YENİŞEHİR - 24 Kasım İlkokulu

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Ders Giriş-Çıkış Programımız

Ağu

Zafer Bayramı, 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’u anmak için Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde her yıl 30 Ağustos günü kutlanan ulusal bayramıdır.

Ağu

1/B sınıfı öğretmeni Süheyla Yüksel, “ Gezegenimiz Evimiz “  eTwinning projesini yürütmektedir.

Tem

Bir arada millet olmanın önemini ve zulme karşı mücadele etmenin şan ve şerefini daima hatırlatması açısından 15 Temmuz, mihenk bir tarihtir.

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden Yasemin Çakıcı, Biyoçeşitlilik ve Ekolojik Denge adlı e Twninning projesinde görev almaktadır.

May

19 Mayıs, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin başlangıcının simgesel bir günüdür. Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının Samsun’a çıkışıyla başlayan milli mücadele, gençlerin aktif rol aldığı bir süreç oldu.

May

Mınık bilim kahramanlarının düzenlediği Yenişehir Belediyesinin organıze ettiği "Fırst Lego Lig superpowered" yarışmasına katıldık.